Onze diensten

 

Verkoop

PREMIUM CAR COMPANY biedt u een selectie van recente tweedehandsvoertuigen uit het hogere marktsegment. Wij richten ons op een doelgroep van fervente autoliefhebbers met een voorkeur voor topmerken.

Aankoop

PREMIUM CAR COMPANY selecteert enkel uit het aanbod zijn voertuigen op basis van een transparante en correcte historiek, gegarandeerd ongeval vrij, beperkte km-stand en de meest complete uitvoering, en steeds aan de beste prijs.

Bemiddeling

PREMIUM CAR COMPANY kan u tevens bijstaan in de keuze van uw droomwagen. Zoekt u een auto die wij niet in ons gamma aanbieden? Wij gaan graag vrijblijvend op zoek naar de auto met de gewenste uitvoering. PREMIUM CAR COMPANY biedt niet enkel jong gebruikte wagens aan, wij bemiddelen tevens in uw aankoop voor nieuwe voertuigen aan interessante condities met originele fabrieksgarantie voor PORSCHE, LAND ROVER , BMW en MERCEDES.

Onderhoud

PREMIUM CAR COMPANY verkoopt niet enkel voertuigen, wij bieden eveneens een service na verkoop aan met een eigen onderhoudsdienst van vakbekwame monteurs die jarenlange ervaring hebben in het onderhoud van de premium merken. Ook voor garantiegevallen en stockage van winterwielen kunt u – na de aankoop van uw voertuig bij PCC – steeds bij ons terecht.

Carrosserie

PREMIUM CAR COMPANY beperkt haar service na verkoop niet enkel tot onderhoud en herstellingen, tevens kunt u bij ons terecht voor schade aan uw voertuig door ongeval of glasbreuk. PCC wil zijn klanten een ALL-IN service aanbieden waarbij u als klant het gemak en comfort van ONE-STOP-SHOPPING kunt genieten voor onbeperkt rijgenot van uw PCC aankoop.

Financiering en verzekering

PREMIUM CAR COMPANY is eveneens professioneel bemiddelaar bij de afhandeliing van uw auto-financiering, ongeacht of het om een traditionele financiering, een balloon financiering , leasing of renting handelt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verkoop van financiele- en verzekeringsproducten kunnen wij u steeds het juiste advies geven voor de financiering van uw persoonlijke of zakelijke aankoop.

Let op, geld lenen kost ook geld.